Auf Deutsch 🇩🇪

lørdag, 12. juni kl. 17 kantorikoncert “Ave maris stella”
a-cappella musik fra flere ĂĄrhundrede af bl.a. Dufay, Guerrero, SchĂĽtz, Pachelbel, Mendelssohn, Rheinberger og Grieg

den første søndag i hver måned kl 14
Fra den 2. maj byder kirkens organist Jonathan Sievers på en halvtimes orgelmatiné på det store Sauer-orgel!

Kantateggudstjeneste, 25/12. kl 15 https://youtu.be/z_W8A-psGFQ
Program

I Sankt Petris kirkeliv spiller musikken en vigtig rolle! Udover koncerter og musikgudstjenester har vi mange tilbud for både børn og voksne.
I Sankt Petri Kantori synger der omkring 30 sangere og opfører større oratoriske værker.
Skolekor Sankt Petri er skolens og kirkens fælles børne og ungdomskor. I de forskellige korgrupper synger ca 100 børn.
Det store Sauer-orgel fra 1938 er et særligt instrumente og egner sig til musik af alle epoker.
Korene dirigeres af Jonathan Sievers, som byder den første søndag i hver mæned på en halvtimes orgelmatiné.

Veranstaltungen im Mai–Juli 2021

Bachkantatengottesdienst