Kirkemusik

søndag, den 22. maj kl. 11
kantategudstjeneste
Johann Sebastian Bach: Mein Herz schwimmt im Blute BWV 199
Jonathan Sievers: “Коли замовкли менуети” “Da menuetterne forstummede”
capella Sankt Petri, Oksana Lubova – sopran
gratis entré

fredag, den 10. juni kl. 19 i Sankt Petri
lørdag, den 11. juni kl. 17.30 i Eskiltorps kyrka (Vellinge, Malmö)
“Da pacem Domine
a-cappella musik af bl.a. Franck, Schütz, Mendelssohn, Lange-Müller, Pärt, Gjejlo og Sievers
Sankt Petri Kantori
dirigent – Jonathan Sievers
gratis entré

den første søndag i hver måned kl 14
byder kirkens organist Jonathan Sievers på en halvtimes orgelmatiné på det store Sauer-orgel

I Sankt Petris kirkeliv spiller musikken en vigtig rolle! Udover koncerter og musikgudstjenester har vi mange tilbud for både børn og voksne.
I Sankt Petri Kantori synger der omkring 30 sangere og opfører større oratoriske værker.
Skolekor Sankt Petri er skolens og kirkens fælles børne og ungdomskor. I de forskellige korgrupper synger ca 100 børn.
Det store Sauer-orgel fra 1938 er et særligt instrumente og egner sig til musik af alle epoker.
Korene dirigeres af Jonathan Sievers, som byder den første søndag i hver mæned på en halvtimes orgelmatiné.

Veranstaltungen im Mai–Juli 2022

• -
    Da pacem Domine - Sommerkonzert der Kantorei
  • -